Bluza medicala dama R-line V imprimeu

Bluza medicala de dama model V-i R-line pastreaza croiala eleganta si comoda specifica, dar este realizata din materiale cu imprimeuri. Abordeaza un decolteu in V, fata bluzei fiind realizata din 2 parti petrecute iar pe lateral veti regasi doua elemente albe. Se pot realiza la solicitare (fara cost aditional) - diferite combinatii de culori - detalii pe mail office@medfit.ro sau la nr. de telefon din pag. de contact.

Material: bbc 100%. Temperatura maxima de spalare: 30 °C. Precizam faptul ca monitorul poate distorsiona usor nuanta reala, ea poate fi ori mai deschisa ori mai inchisa.
104,39 RON

Detalii

Bluza medicala de dama model V-i R-line pastreaza croiala eleganta si comoda specifica, dar este realizata din materiale cu imprimeuri. Abordeaza un decolteu in V, fata bluzei fiind realizata din 2 parti petrecute iar pe lateral veti regasi doua elemente albe. Se pot realiza la solicitare (fara cost aditional) - diferite combinatii de culori - detalii pe mail office@medfit.ro sau la nr-ele de telefon din pag. de contact.

Material: bbc 100%

Broderie

La produs exista posibilitatea de personalizare - brodat


Pentru a solicita personalizarea produselor, dupa efectuarea comenzii, trebuie sa trimiteti un mail la adresa office@medfit.ro cu detalii. In acest moment colaboram cu un atelier specializat in acest tip de operatiune, se poate opta pentru brodarea unui nume, functie, sigla de institutie, firma, etc. Costul va fi comunicat dupa consultarea firmei colaboratoare (depinde de dimensiunile si complexitatea siglei/textului). Pentru un nume simplu, pe 2 randuri - costul este 21 lei+TVA. Aceasta operatiune implica alocarea unui interval de timp suplimentar fata de cel comunicat dupa efectuarea comnenzii - colegii de la atelierul de brodat trebuie sa efectueze operatiunea individual, ceea ce necesita timp. Va multumim pentru intelegere.

Tabel Masuri